Interesim i madh në bibliotekën e Institutit Junus Emre në Prizren

Yazıcı-dostu sürüm

Biblioteka e Institutit Junus Emre në Prizren, tërheq interes të madh nga adhuruesit e librave.

Biblioteka, e cila ka gjithsej 2593 libra pothuajse në çdo fushë, nga letërsia deri në histori, kulturë dhe art, deri në psikologji, u bë pikë takimi e ‘krimbave të librave’. Qasje në librat të ndryshme, ambienti i rehatshëm dhe shërbimet të tjera falas për përdoruesit, ka bërë që Biblioteka e Institutit Prizren Yunus Emre të kthehet në një nga bibliotekat më të rëndësishme në qytet.

Biblioteka e Institutit Junus Emre në Prizren e cila përfshin libra në gjuhën turke dhe shqipe dhe boshnjake, është e hapur ndërmjet orës 09.00-20.00 gjatë ditëve të javës.