Kori Grave Zübeyde Hanım Vazhdon Provat në Institutinë Tonë

11/10/2018

Në Institutin Junus Emre në Prizren filloj periudha e dytë e provave të korit të grave turke të Kosovës “Zubeyde Hanim” të udhëhequr nga Birsen Gota. Me një repertuar të pasur nga muzika popullore dhe ajo klasike turke provat e periudhës së dytë po vazhdojnë përsëri me grupin prej 14 personave. Periudhën e kaluar të provave kori i grave morri pjesë në Republikën Turke e Qipros Veriore Festivalin ndërkombëtar të muzikës turke ku u paraqitën në skenë së bashku me Shoqatën Bashëkohore të Qipros me rastin e përvjetorit të 5-të të shoqatës. Kori po ashtu do të vazhdoj provat edhe për përgatitjen e koncertit të fund vitit.