Kurset e gjuhës turke për nivelin fillestar A1.1

Yazıcı-dostu sürüm

Për shkak të masave pandemike, Instituti Yunus Emre po vazhdon kurset e gjuhës turke në mënyrë interaktive me modelin e mësimit në distancë në mjedisin digjitale. Instituti ynë, i cili zhvillon veprimtari edukative dhe kulturore dhe artistike me thirrjen për të qëndruar në shtëpi, zhvillon kurse në internet me të njëjtin interes dhe deshirë me të kuptuarit se jeta i përshtatet shtëpisë. Masat pandemike nuk i pengojnë studentët tanë të mësojnë turqisht!

Për detaje dhe aplikim: https://youtu.be/z5mkRoZ28xQ