×

Error message

Notice: unserialize(): Error at offset 4 of 4 bytes in variable_initialize() (line 1202 of /home/yeeorg/public_html/includes/bootstrap.inc).

Seminari Arsimor "Punëtorët Ndërkombëtarë të Shëndetit"

Yazıcı-dostu sürüm

Shoqata e punonjësve shëndetësor të turk të Kosovës në bashkëpunim me Universiteti Ahi Evran të Kërshehirit nga Turqia dhe me mbështetjen e Institutit Junus Emre organizojnë seminarin arsimor "Punëtorët Ndërkombëtarë të Shëndetit" me ligjërues Prof.Dr. Harun Çiftçi dhe Prof.Dr. Ergin Kariptaş nga Universiteti Ahi Evran dhe Dr. Ali Nallbani nga Spitali i Përgjithshëm Prizren. Seminari do të mbahet më 30 mars 2019 nga ora 10:00 deri më 16:00 në Institutin Junus Emre në Prizren. Të gjithë pjesmarrësve do të ju ndahen certifikata.