Yalvaç Ural Prizren'de

Yazıcı-dostu sürüm

“Yalvaç Ural Okul Söyleşileri” programı kapsamında “Motrat Çiriyazi” ilköğretim okulu öğrencileri Merkezimizde ünlü yazar ile bir araya geldi. Çocuklar Yalvaç Ural’ın anlattığı hikayeleri büyük bir merak ve ilgiyle dinlerken, beraber oynadıkları oyunlarla da eğlenceli vakit geçirdiler. Çocuklara hitaben yaptığı söyleşide onlara çeşitli konularda da tavsiyeler verdi. Coşkulu geçen söyleşimizin ardından Yalvaç Ural öğrencilere Enstitümüzün armağanı olan kitaplarını imzalayarak hediye etti.

“Yalvaç Ural Okul Söyleşileri” programı kapsamında “Motrat Çiriyazi” ilköğretim okulu öğrencileri Merkezimizde ünlü yazar ile bir araya geldi.

"Yalvaç Ural Okul Söyleşileri" programımızın dördüncü gününde Gilan ve Doburçan'daki ‘’Nazım Hikmet’’ ile ‘’Musa Zajmi’’ İlköğretim Okullarını ziyaret ettik. 
Programımız diğer okullarda da olduğu gibi çok eğlenceli ve zevkli geçti. Çocuklar Yalvaç Abi'nin anlattığı hikâyeleri yine büyük bir merakla dinledi ve yazarla birlikte eğlenceli oyunlar oynadı. Renkli geçen söyleşimiz sonunda da Yalvaç Abi öğrencilere Enstitümüzün armağanı olan kitaplarını imzalayarak hediye etti.